פונץ’ אננס על שמפניה
- קופסת אננס משומר (עיגולים)
- 2 בקבוקי יין לבן יבש ( 750 מ”ל )
- 1/2 ספל ברנדי
- 1/4 ספל אבקת סוכר
- 1 ספל סירופ סוכר ( Simple Syrop – סוכר מומס במים רותחים שצונן חזרה )
- 2 בקבוקי שמפניה קרים ( 750 מ”ל )
הכנה: לערבב את (רוב) האננס בבלנדר עם קצת קרח, למזוג לקערה עם בקבוקי היין הלבן, לכסות ולהכניס למקרר לשעה.
לחתוך שני עיגולי אננס שנשארו לשמיניות, להכניס להשרייה בקערה נוספת עם הברנדי ועם אבקת הסוכר, לבחוש אקראית במשך השעה.
לפני ההגשה: למזוג מעל מסננת את תערובת היין והאננס, לתוך קערת פונץ’, להוסיף קוביות קרח, להוסיף את הסירופ, השריית האננס והשמפנייה ולבחוש בעדינות (לא יותר מדי – שהשמפניה תשמור על בועותיה)