סנגריה פונץ’
- 3 אפרסקים קלופים ללא גרעינים
- 1 ספל תותים (או פרי אחר לבחירתכם)
- 1 ספל סירופ פשוט, מתוק (הוראות למטה)
- 2 ספלי מיף תפוזים
- 1/2 ספל מיץ לימון (טבעי או מרוכז חמוץ)
- 1/2 ספל ברנדי או ברנדי אפרסקים
- 1/2 ספל טריפל סק (או קוונטרו למי שמדקדק)
- 3 בקבוקי יין אדום 750 מ”ל (כמות של כעשרה ספלים)
- תפוז חי חתוך דק
- 2 לימונים חתוכים דק
- ארבעה ספלים סודה (אפשר בקבוק שמפניה במקום)
- הרבה קרח
הוראות הכנה:
לשפוך את האפרסקים והתותים לבלנדר, להוסיף את הסירופ, למזוג לקערה ולבחוש עם מיץ התפוזים הברנדי הטריפל-סק והיין.
להוסיף את הפירות החתוכים.
להכניס למקרר ולקרר טוב טוב (לסגור עם כיסוי שלא ייכנסו ריחות המקרר)
לפני ההגשה להוסיף את הסודה או השמפניה.
להגיש בכוסות עם קרח
כמות: כ- 40 כוסות
הוראות הכנס לסירופ פשוט (מי סוכר):
חלק אחד של סוכר מומס בחלק אחד של מים רותחים.
לערבב טוב טוב עד לקבלת נוזל הומוגני, לקרר ולהשתמש.
ספל אחד של סוכר וספל אחד של סירופ יתן 1/3 1 ספל של סירופ
תודה תודה תודה !!!
הכנתי, אמנם זה לא מתכון פשוט וקצת חששתי, אבל יצא נהדר.
מחכה למתכונים דומים בסגנון …
20 איש חיסלו לי את כל המלאי כבר בתחילת המסיבה, טוב שהכנתי גם הרבה בירות.