מרגריטה תות קפואה

3 באוקטובר, 2009, נשלח ע"י בר-סקול ב- 16:02
כוס מרגריטה

כוס מרגריטה

  • 1 טקילה בהירה
  • 1/2 טריפל סק / קוונטרו
  • זילוף ליקר תות או שרי ברנדי
  • 4 – 5 תותים שטופים היטב
  • 1 חמוץ מתוק (סאוור)
  • קרח מרוסק

הכנה: לערבב עם הרבה קרח בבלנדר, עד לקבלת משקה סמיך כמו ברד,
למזוג לכוס מרגריטה,או לכוס קוקטייל גבוהה.
לעטר את שולי הכוס ( FROST ) עם מלח, לקשט עם לימון.

סרטוני וידאו:

עוד באתר ....
קוסמוליטו
אחיו מבוסס הטקילה של קוקטייל הקוסמופוליטן הבינלאומי הפופולרי.
קראו עוד ...
קרים-סייקל
קוקטייל מתקתק עם טעם של "ממתק ילדות" על בסיס גלידת וניל, השואב את השראתו מארטיק וניל מחוזק באלכוהול. ( A childhood treat - with a kick )
קראו עוד ...
מימוזה
מתכון להכנת קוקטייל קליל ומרענן על בסיס טריפל סק, מיץ תפוזים ושמפניה קרה
קראו עוד ...
אליגטור קוקטייל
מתכון לקוקטייל קייצי, חמצמץ וחזק, על בסיס ברנדי, קוונטרו, וורמוט לבן ולימונדה, ניתן להזליף כמה טיפות אוזו לאוהבי האניס.
קראו עוד ...
בייבי אספירין
מתכון להכנת קוקטייל מתוק וחזק על בסיס מאליבו, טריפל-סק גרנדין, מיץ תפוזים ומיץ אננס.
קראו עוד ...
פונץ’ מקסיקני מסורתי
מתכון להכנת פונץ' חם, טעים ופירותי על בסיס טקילה ופירות שונים.
קראו עוד ...
זריחה פאסיפית
קוקטייל חזק על בסיס טקילה, בלו קירסאו ולימון
קראו עוד ...
מרגריטה קיווי קפואה
מרגריטה קפואה על בסיס קיווי, חמצמצה וחזקה.
קראו עוד ...
מאווי בריז (בריזה במאווי)
קוקטייל טרופי חמצמץ, עם טעם גויאבה מודגש, על בסיס אמארטו, טריפל סק וברנדי
קראו עוד ...
קוסמוליטו
קרים-סייקל
מימוזה
אליגטור קוקטייל
בייבי אספירין
פונץ’ מקסיקני מסורתי
כובע תות
זריחה פאסיפית
מרגריטה קיווי קפואה
מאווי בריז (בריזה במאווי)

1 כוכב2 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים6 כוכבים7 כוכבים8 כוכבים9 כוכבים10 כוכבים (אין דרוגים עדיין)
Loading...Loading...

אין תגובות עדיין.

הוספת תגובה







*


תנאי שימוש באתר וזכויות יוצרים © הקמת אתר: דוטקום