פאבו – מבשלת בירה ישראלית
בשורה לאוהבי הבירה: בתחילת דצמבר פתחה את שעריה מבשלת ‘פאבו’- Pavo (טווס בלטינית), המייצרת במקום בירה ישראלית ייחודית ואיכותית. מבשלת הבירה החדשה, בזכרון יעקב, השיקה בשלב ראשון כ-5 סוגי בירות מחבית, בפרשנות אישית של הברומייסטר ליאור בלמס. הבירות ישווקו החל מפברואר 2011 בברים ובמסעדות מובילות ברחבי הארץ.
מבשלת ‘פאבו’, הממוקמת בגבעת זמארין שבזכרון יעקב, מציעה חווית שתייה יוצאת דופן, בנוף מדהים המזכיר את טוסקנה באווירה מושקעת, קסומה וייחודית. מבשלת הבירה, שתיפתח לאחר עבודה מאומצת ותכנון של קרוב לשנתיים, הינה בבעלות משפחתית של איש העסקים נחי ברגידה ובשותפות עם עידן גולקו.
ברגידה וגולקו, חובבי בירה וותיקים, החליטו להקים את ‘פאבו’, “מתוך אהבה גדולה לבירה ומתוך רצון לחבר בין אנשים וליצור חוויות שתייה אישית וחברתית במטרה לחגוג את החיים- ביחד”, הם אומרים. המבשלה נבנתה בהשקעה של מיליוני שקלים, תוך שימוש במיטב הציוד הטכנולוגי שיובא לארץ במיוחד מסלובקיה, כדי להבטיח איכות יוצאת דופן ובלתי מתפשרת.
את המאמר המלא תוכלו למצוא באתר שואו2גו ( בידור, תיאטרון, ילדים, מחול, מוסיקה, סינמטק, מוזיאונים, פסטיבלים, מנויים, עניין ופעילויות שונות, והמלצות מלווים בסרטונים.. כל מה שחם וחדש בחיפה באתר אחד ואף ניתן להזמין כרטיסים ומנויים במחירים מיוחדים… )