פסטיבל גורמה ויין במצפה הימים
כמו בכל שנה ובפעם ה- 10 ברציפות, בין ה- 12 באוגוסט ל- 16 בספטמבר, מתקיים בחוות מצפה הימים, פסטיבל הגורמה והיין.
השנה מוקדש הפסטיבל לטעמן של הנשים במטבח הישראלי. מיטב השפיות בישראל מגיעות לגליל כדי לבשל עם שף חיים טיבי במסעדת מוסקט. בין לבין מתקיימים לאורך החודש: סדנאות בישול, הרצאות, מרתון סרטי קולינריה, סדנאות יין וסיורי בציר לילה עם ייננית יקבי רמת הגולן, טלי סנדובסקי.
לאורך החודש מגיעות השפיות המובילות בארץ לסדרת ארוחות ערב חגיגיות במסעדת מוסקט עם שף חיים טיבי, בהן ישתלבו טעמי המשק האורגני במצפה הימים, לצד מנות ייחודיות אותן יוצרות השפיות האורחות. את כל הארוחות ילוו מבחר יינות יקבי רמת הגולן שיותאמו למנות וימזגו לאורך כל הארוחה.
עוד במהלך הפסטיבל: סיורים קולינריים בחווה האורגנית, הרצאות, מרתון סרטים קולינריים על אוכל ונשים, וגם חגיגה של טעמים, צבעים וניחוחות במסעדה הצמחונית, סדרת ארוחות “טועמים עולם”, בה מצליח שף עמית בר לשלב בין המטבח הצמחוני לבין מגוון הטעמים ממטבחים אחרים בעולם, כמו מרוקו, פרס, אלג’יר ועוד.
ארוחות השף במוסקט בכל יום חמישי (פרט לראש השנה) מהשעה 19:30 בליווי יינות מיקבי רמת הגולן. הארוחות פתוחות לקהל במחיר: 250 ₪ לאדם כולל יינות מיקבי רמת הגולן לאורך כל הארוחה.
תושבי הגליל והגולן יזכו ב- 10% הנחה.