בירה קרומבאכר
מבשלת קרומבאכר היא מהמובילות בגרמניה (מספר 2 בהיקפי המכירות), עם נפח יצור של יותר מ-5 מיליון הקטוליטר בשנה.
בירת הפילס של קרומבאכר (בירת הדגל שלה) מדורגת ראשונה בקטגורית בירות הפרמיום בגרמניה, והשליטה של המבשלה בשוק המקומי באה ביחד עם תהליך התרחבות גם ברמת היצוא, למרות השינויים הדרמטיים בשוק הבירה העולמי.
מה שעוזר לקרומבאכר לסלול את דרכה להצלחה אלו מוצרים איכותיים וחדשניים, השקעות מתמשכות בציוד משוכלל, מיתוג חזק ושותפויות עסקיות פוריות.
הבירות של קרומבאכר מיוצאות לכ- 50 מדינות ברחבי העולם, כולל ישראל.
הבירות מגיעות גם בחביות של 11 ליטר, שזהו נפח חבית יחודי המאפשר גמישות רבה לנקודות מכירה בהן בירה לא נמזגת בכמויות גדולות, כגון מסעדות, בתי קפה ופאבים קטנים.
המבשלה הוקמה ע”י משפחת שאדברג בתחילת המאה ה-19 ועדיין מתופעלת ע”י דורות ההמשך של המשפחה עד היום, ואין להם כוונה לשנות זאת.
את המאמר המלא, הכולל גם את סוגי הבירה המיובאים לארץ, ניתן לקרוא באתר החיים הטובים