סנגריה פירות ויין קרה
- בקבוק יין לבן (בחרו את היין האהוב עליכם, ניתן להכין את הסנגריה הזו עם יין אדום והיא טעימה באותה המידה, אך המתכון המקורי הוא על יין לבן)
- 2 ברנדי אפריקוט, או כל ברנדי פירותי אחר (כ- 100 מ”ל)
- 1/2 ספל סוכר
- 1/2 כוס לימונדה
- 2 כוסות ג’ינג’ר אייל
- 1 תפוז חתוך גס , 1 לימון חתוך גס.
- כוס של פלחי אננס עם המיץ.
- סלייסים של מישמש ואפרסק
- 1/2 כוס תותים חתוכים דק
הכנה: למזוג את היין לקערת הפונץ’, לסחוט את התפוז והלימון לתוכו, להוסיף את הלימונדה, האננס, הברנדי והסוכר ולערבב טוב, להוסיף את הסלייסים של הפירות והתותים החתוכים.
להכניס מכוסה לקירור לכמה שעות (מומלץ לילה שלם על מנת שטעמי הפירות ייכנסו הייטב ליין)
לפני ההגשה להוסיף את הג’ינג’ר וכמה גושי קרח ולבחוש בעדינות.
להציף על המשקה בנוסף על הסלייסים גם עיגולי תפוז חתוכים דק דק.