ספארקלינג פונצ’
- 1/2 בקבוק טקילה לבנה.
- 1/3 בקבוק טריפל סק.
- זילוף שרי ברנדי/ליקר תות.
- זילוף גרנדין.
- 2 ליטר (פחית גדולה) תרכיז לימונדה קפוא.
- 1 ליטר סודה.
- 2 (750 מיליליטר) בקבוקי סיידר תוסס.
- 1 כף סוכר לבן.
2 קערות עם קוביות קרח לא כתוש.
2 לימונים חתוכים לעיגולים דקים.
2 תפוזים גדולים חתוכים לעיגולים דקים.
הוראות הכנה: למזוג לקערת פונץ’ גדולה את הטקילה, הטריפל-סק, ליקר השרי והגרנדין
להוסיף את תרכיז הלימונדה (מומס) ואת הסוכר.
לבחוש היטב עד שהסוכר והלימונה מעורבבים היטב והמשקה הומוגני.
להוסיף את הסודה ואת הסיידר ולבחוש לאט ובעדינות שלא יצאו כל הגזים.
להוסיף את הקרח
להציף על המשקה את הסלייסים של התפוזים והלימונים ולהגיש.