בורבון סלאש (ברד בורבון)
- כוס (כ- 6 מנות) תרכיז מיץ תפוזים טבעי קפוא
- 2 כוסות (כ- 12 מנות ) תרכיז מיץ לימון טבעי קפוא
- 4 כוסות ( (כ- 46 מנות ) מיץ אננס
- 1/2 1 כוסות מי סוכר (או לחילופין סוכר מומס אחר כלשהו / סוכר קל לערבוב אחר )
- 2 ספלים של תה כהה חזק
- 2 ספלים של בורבון (וויסקי אמריקאי )
- 2 בקבוקים ( שני ליטר) של למון ליים (תוסס) , כלומר ספרייט או סבן-אפ
- אפשר (לא הכרחי) להוסיף שמפניה/יין נתזים לפי הטעם
הוראות הכנה: למזוג לקערה גדולה את תרכיז התפוזים הקפוא, את תרכיז הלימונדה הקפוא, את מיץ האננס, הסוכר, התה (לאחר שהצטנן לחלוטין) והוויסקי, לארבב היטב ולשים לב שהסוכר נמס לחלוטין והתערבב היטב במשקה, להעביר לקערת הגשה ובמידת האפשר (מומלץ ביותר) להעביר לקירור חזק או אפילו הקפאה למשך כמה שעות.
להוציא את המשקה הקפוא ולתת לו להפשיר כ- 10 דקות, לרסק עם סכין חזקה את המשקה על מנת שיהפוך למעין ברד גס, למזוג את הספרייט ( או 7 UP ) ולהגיש.
לקשט עם הצפת פרוסות דקות של לימונים ו/או תפוזים על המשקה.