סנגריה יין לבן
- בקבוק יין לבן (יבש או חצי יבש, יכול להיות למשל ריזלינג, פינו-גריס, סוביניון בלאן, שרדונה וכו’)
- כמה זילופי ג’ין
- 2/3 כוס סוכר לבן
- 1 לימון חתוך גס
- 1 ליים חתוך גס
- 3 תפוזים חתוכים גס (או לחילופין כוס מיץ תפוזים טבעי)
- 1/2 ליטר ג’ינג’ר אייל או סודה (ג’ינג’ר לאוהבי המתוק)
- פירות שונים: לימון, קיווי, תותים, אננס, אפרסק חתוכים לסלייסים דקים.
הכנה: למזוג את היין וזילופי הג’ין לכלי הגשת הפונץ’, לסחוט את הלימון, הליים והתפוזים ולמזוג אל הקערה, להוסיף את הסוכר, לערבב היטב ולהכניס מכוסה לקירור לפחות לשמונה שעות על מנת שהיין יספוג את הטעמים הפירותיים.
לפני המזיגה עצמה להוסיף את הסודה או הג’ינג’ר ולבחוש בעדינות.
להציף את הסלייסים של הפירות על המשקה.