משקאות קלים
אין הרבה מה לדבר עליהם מכיוון שכולנו מכירים אותם ואת טעמם אבל כולנו גם יודעים שקיימים כל כך הרבה מהם בשוק עד שאם נרצה לשים אפילו דוגמה אחת מכל סוג – לא יכיל אותם אפילו הבר הגדול ביותר ולפיכך קבלו רשימה של משקאות רצויים בבר ממוצע.
משקאות תוססים:
קולה, ספרייט / 7 -UP, קינלי / מירנדה, סודה, משקאות דיאטטיים למיניהם ( דיאט קולה , דיאט ספרייט וכו’ . . . ), מי טוניק , ביטר – למון, ג’ינג’ר אייל.
משקאות טבעיים:
תפוזים,אשכוליות,לימון, אננס, מנגו, סידר, בננה, ענבים, תות, אפרסק וכו’ . . .
רצוי תמיד להחזיק גם כמה בקבוקים של מיץ לא טבעי שכן יש כאלו שלא מסוגלים ממש לסבול מיץ טבעי.
מים מינרלים – בקבוקים קטנים של 30 מ”ל, או מים מינרלים מוגזים ( פרייה בעיקר ) .
* * * נכון להיום עקב התחרות הגדולה בין היצרנים השונים, כל יצרן נותן מכונת מיץ המערבבת בעצמה את הריכוז הנכון בין מיץ ומים – דבר המקל על עבודת הברמנים. אך עקב כל צריכים הברמנים לדעת לטפל במכונות השונות והחשוב ביותר הוא כמובן ניקוי אינטנסיבי של מכונות אלו אשר אם לא מנוקות כהלכה מהוות חממה לחיידקים שפשוט “מתים” על מיצים טבעיים.
משקאות אנרגיה
רד-בול , XL , BLU ZERO ועוד …
משקאות עתירי קפאין הגורמים להרגשת “הי” יחד עם אלכוהול
כלל אצבע – בנוגע למיצים הטבעיים – ובעיקר לנקטרים שהם יותר סמיכים: יש לזכור לנער אותם לפני שימוש שכן השכבה העליונה של משקה שעמד ללא שימוש – נוטה להיות דלילה מאוד וטעמה מבחיל למדי ללא ניעור.