סנגריה ספרדית
מרכיבים:
- בקבוק רום חום, מומלץ רום מתובל אם יש ( spiced rum )
- 3 בקבוקי יין אדום יבש ( האיכות כאן קובעת – לא פשוט מדי)
- לפחות 5 ליטר מיץ תפוזים
- ספל סוכר
- פירות: 2 לימונים, שני תפוזים, כמה תותים, 2 תפוחים, אפשר גם נקטרינות …
הכנה:
לקרר טוב את הפירות, המיץ, היין והרום לפני ההכנה.
לשפוך לקערת פונץ’ את הרום, היין, בערך חצי ממיץ התפוזים (השאר בסוף על מנת לקבוע את ריכוז האלכוהול המבוקש במדוייק).
לחתוך את הפירות לקוביות ולהוסיף לקערה.
להכניס לקירור לפחות לשעתיים לפני ההגשה על מנת שהפירות יכניסו את טעמם למשקה.
לפני ההגשה להוסיף את סוכר לקערה, לבחוש טוב טוב, ולהוסיף את מיץ התפוזים עד לקבלת המינון הנכון (טעם ואלכוהול).
כמו תמיד: נשמח לקבל תגובות על המתכון